GIDSEN


 

Wij zijn de gidsenleiding! Van links naar rechts:

Vrijpostige Stokstaart
Goedlachse Agame
Parate Poedel


Meer informatie over ons: klik op de totems of de foto's onderaan !

gidsen@parsifal-mechelen.be

Wet

Ik ben scout/gids, tussen scouts en gidsen, in de wereld
zo hoop ik op iets meer dan wat ik zie.
Ik hoop dat wat ik doe niet voor niets is,
ik geloof dat wat we doen zin heeft,
ik beloof dat het niet om het even is.

Maandprogramma


Liefste gidsen! Hier zijn we weer met een nieuwe maandbrief vol leuke activiteiten! Omdat jullie wat meer tijd zullen besteden aan studeren de komende maanden (en de leiding ook) zullen er veel avondvergaderingen zijn.

Zaterdag 1 december
Vandaag gaan we ons netwerk verbreden en nieuwe vriendjes maken bij andere scouts in Mechelen, het is districtsvergadering! Dit doen we van 19-21u30 en we spreken af aan de lokalen van Katrom. (Sint-Katelijnekerkhof 4, Mechelen)

Zaterdag 8 december
Sinterklaas is hopelijk ondertussen bij iedereen van jullie langs geweest. Daarom zullen wij vanavond tussen 19-21u een groot (en eng ;)) sinterklaasspel spelen!

Zaterdag 15 december
Omdat wij een klein beetje heimwee hebben naar het kamp gaan we vanavond een kampvuuravond houden, zo kunnen we ons gemis toch een beetje verhelpen. Van 19-21u aan de sika.

Vrijdag 21 december
Vanavond is het kerstbar op de scouts. Maar daarvoor kunnen jullie samen met de jonggidsen ons mega cool casino komen bezoeken waarbij je zoveel mogelijk geld kan verdienen om daarna op te doen aan warme chocomelk, pannenkoeken en nog veel meer! Jullie worden tussen 19 en 21u verwacht aan de Sika en ook daarna zijn jullie en jullie ouders welkom op onze jaarlijkse kerstbar (vanaf 20u30).

Zondag 30 december
Vandaag mag iedereen haar zondagmiddag gebruiken om na te genieten van kerstmis, en natuurlijk ook om zich voor te bereiden op het nieuwe jaar. Er is dus geen scouts.

Zondag 6 januari
Ook vandaag zijn jullie ongetwijfeld nog aan het genieten van een zalige kerstvakantie. Daarom is het vandaag geen scouts.

Zaterdag 12 januari
Vanavond spelen wij een mega tof nachtspel! Van 19-21u aan de Sika

Zaterdag 26 januari
Jeej! Jullie laatste avondvergadering! Vanaf volgende week zullen jullie weer een uurtje langer op de scouts mogen blijven! Omdat we vanaf volgende week weer heel wilde en energieke spelen zullen spelen en omdat de leiding nog heel hard moet studeren voor hun laatste examen doen we vanavond wat rustig aan en kijken we tussen 19-21u een film. Heb jij thuis een mega toffe film liggen die iedereen gezien moet hebben, en snackjes die iedereen gegeten moet hebben? neem die dan zeker mee naar het lokaal.

Zondag 3 februari
Vandaag gaan we schaatsen! Afspraak om 14u aan de schaatsbaan in Mechelen (Spuibeekstraat 1, Mechelen). Breng allemaal 5 euro en handschoenen mee, zodat jullie tot 16u kunnen schaatsen.

Zondag 10 februari
Tweede poging! Vandaag gaan we klimmen! Neem 8 euro en een lange joggingbroek mee. Afspraak aan de Sika om 14u. Om 17u zullen jullie met stijve armen terug naar huis gaan 😉

Zondag 17 februari
Vandaag gaan we mega lekker eten maken! Van 11u-14u aan de Sika. Breng allemaal 2 euro mee.

Zondag 24 februari
Hoe goed kennen jullie jullie eigen stad? Kom het ontdekken van 14u-17u in het centrum van Mechelen. Afspraak aan Opsinjoor.Stevige linker

Poedel, Stokstaart en Agame

 

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de gidsen:

Kato De Winne

Kato De Winne

Totem: Goedlachse Agame

Kato is jarig op 28 februari 2019.

0471 10 41 94

In leiding bij : Gidsen

Lotte Goossens

Lotte Goossens

Totem: Parate Poedel

Lotte is jarig op 13 augustus 2019.

In leiding bij : Gidsen

Tina Derveaux

Tina Derveaux

Totem: Vrijpostige Stokstaart

Tina is jarig op 7 juli 2019.

In leiding bij : Gidsen