VZW

Wie zijn we

De VZW bestaat uit oud-leiding van de groep aangevuld met enkele geëngageerde ouders van leden. Een aantal keer per jaar steken we de handen uit de mouwen aan het lokaal, op het terrein of tijdens een of andere activiteit ten voordele van de groep. Daarnaast proberen we de leiding ook bij te staan met raad en daad indien hier nood aan is.

Lid worden!

Door lid te worden kan je onze werking steunen en dit lidgeld is meteen onze belangrijkste bron van inkomsten. Want het onderhoud van het lokaal en het terrein kost veel geld.
Steunende leden betalen lidgeld en worden op regelmatige basis geïnformeerd over onze werking en de uitgevoerde werken zodat je weet waar je geld onder andere voor gebruikt werd.
Helpende leden betalen natuurlijk ook lidgeld maar engageren zich ook om eens te komen meehelpen op een activiteit of tijdens een werkvergadering. Want veel handen maken licht werk.

Onze activiteiten

Naast de keuken bemannen op de mosselsouper van de groep organiseren we zelf ook nog een aantal activiteiten om wat extra geld in kas te brengen. Dit alles natuurlijk altijd ten voordele van de groep en haar leden, jullie dochters! Enkele voorbeelden:
• Kerstbar – gezellig samen zijn
• Werkvergadering – grote of kleine klusjes opknappen aan of rond het lokaal
• Luxe ontbijt – samen gezellig uitgebreid ontbijten!

Meewerken?

Zie je het zitten om af en toe (of eenmalig) de handen uit de mouwen te steken aan het lokaal of op een activiteit? Of denk je dat je door je professionele bezigheid of hobby ons of de groep kan helpen of steunen in onze werking?
Laat dit dan zeker even weten door een mailtje te sturen naar vzw@parsifal-mechelen.be of spreek ons of de leiding aan tijdens of na een activiteit!

Wie is wie

De nieuwe kern (het bestuur) bestaat uit:
• Voorzitter Jan ’Jean’ Quaethoven, papa van kabouter Louise, oud scouts- en groepsleider.
• Ondervoorzitter Tina Maes, mamita van kabouter Birthe, oud scouts- en gidsenleidster.
• Penningmeester Bert Govaerts, papa van kapoen Noor, oud scouts- en groepsleider.
• Secretaris Kristof Reyntiens, papa van kabouter Lien en jonggids Julie.
• Materiaalmeester Karel Derveaux, papa van gids Lori en leidster Stokstaart.

Daarnaast kunnen we rekenen op de helpende handen van Lieven, Els, Karel, Annemie, Spreeuw, Okapi…
Dankjewel Els Vandevelde, Nele Cools, Marjan Baes, Lieven van den Bosch en Johan Van Loock, het ontslagnemend bestuur.

Lid worden?

Voor slechts 40 euro per jaar ben je al steunend lid van de VZW. In ruil voor je steun ontvang je als welkomstgeschenk een drankkaart van 6 euro (geldig op al onze activiteiten).
Je mag dit lidgeld overschrijven op ons rekeningnummer: BE84 7370 2982 9159 met vermelding van Lidgeld vzw + je naam. Waarvoor dank!

Contact opnemen: vzw@parsifal-mechelen.be