KABOUTERS


Liefste kabouters,
Wij staan te popelen om er samen met jullie een ongelooflijk jaar van te maken.
Stuur een mail naar kabouters@parsifal-mechelen.be of een sms naar +32 468 22 33 80 als je niet kan komen. Zo kunnen we onze spelletjes beter organiseren.

Meer informatie over ons: klik op de totems of de foto's onderaan !

 

Wet
Ik ben scout/gids, tussen scouts en gidsen
Daarom beloof ik
me in te zetten voor mijn groep,
want mijn werk is ploegwerk,
en onze inzet verzet bergen.

 

 

Maandprogramma


Ojpiepeloj, dag allerliefste kabouters!!
In deze maandbrief zullen jullie kunnen zien wat voor mega-coole-fantastische-spannende dingen wij allemaal gaan doen in december, januari en februari. Als je toch een vergadering niet zou kunnen komen, vraag dan zeker aan je mama of papa om een mailtje, sms’je of whatsappje te sturen naar Damhert. Dat kan op 0468 22 33 80 of damhert@parsifal-mechelen.be.
(Deze vergaderingen zijn momenteel nog onder voorbehoud. Op basis van de algemene coronamaatregelen worden verdere beslissingen gemaakt.)

Zondag 6 december
De sint is in het land en daarom gaan wij een leuke wandeling maken met verschillende verrassingen onderweg! Smeer jullie beentjes maar in en ontdek wat de sint heeft achtergelaten voor jullie. Afspraak om 14u aan de sika!

Zondag 13 december
Vandaag spelen wij een heus stadsspel. Kom Mechelen nog wat meer ontdekken van 14u tot 17u. !We spreken af aan de originele Opsinjoor aan de grote markt om 14u!

Vrijdag 18 december
Lieve kerst (b)engeltjes vanavond spelen we de ultieme kerstwedstrijd! Kom ontdekken wat dit inhoud en opgelet je moet verkleed komen! Je mag je verkleden in alles wat met kerst te maken heeft. Een kerstvrouw, een rendier, een kerstboom, een sneeuwman en nog zoveel meer! Laat die zotte dozen in jullie maar loskomen!! Ook de leiding zal hun mooiste outfitjes aandoen voor jullie! We verwachten jullie van 19u tot 21u aan de Sika.

Zondag 27 december
Jammer genoeg geen scouts, maar niet getreurd want het is vakantie én de kerstman is in het land, geniet ervan!

Zondag 3 januari
Nog steeds geen scouts, we beginnen jullie te missen hoor!

Zaterdag 9 januari
Yes! Weer scouts! Vanavond doen we het rustig aan, lekker in de zetel filmpje kijken? Daar zegt niemand nee tegen toch? We zien jullie vanavond van 19u tot 21u aan de Sika.

Zaterdag 16 januari
Vanavond gaan we van alle leuke gezelschapsspelletjes spelen. Jullie mogen zeker en vast ook jullie lievelingsspelletjes meenemen, maar neem nu niet heel de speelkast mee hé 🙂 Afspraak van 19u tot 21u aan de Sika

Zaterdag 23 januari
Hmmm namasté kabouters! We weten dat jullie een heel actieve groep zijn maar spanning en ontspanning moet elkaar goed afwisselen, daarom organiseren we vanavond een heerlijke zen-avond. (jaja we horen al jaloerse mama’s denken “zen avond, zen avond, daar heb ik ook wel eens nood aan! Sorry mama’s bij ons kan je daarvoor niet terecht! 😉 ) We spreken af om 19u aan de Sika en om 21u mogen jullie ouders hun volledig ontspannen dochter terug ophalen.

Zondag 31 januari
Na die grote teleurstelling dat het smurfen weekend en daarmee jullie eerlijk gewonnen feestje afgelast werd, is het nu eindelijk tijd voor de langverwachte party!! En we hebben reden te meer om te feesten want één van jullie leiding is gisteren een jaartje ouder geworden! Begint ze al grijs haar te krijgen? Ontdek het allemaal van 14u tot 17u aan de Sika en ohja, vergeet jullie dansbenen niet!!

Zondag 7 februari
Vandaag gaan we eens goed aan die conditie van jullie werken met een groot “olympische spelen spel”. !Belangrijk: we spreken af aan de hoofdingang van het park om 14u en daar mogen jullie ouders deze topatleten ook weer ophalen om 17u!

Zondag 14 februari
Oho lieve kabouters, 14 februari die datum kennen we allemaal wel hé! Love is in the air! We spelen vandaag een heel leuk spel waarbij iedereen haar soulmate vindt! Wil jij weten wie jouw soulmate is? We zien jullie van 14u tot 17u aan de Sika

Zondag 21 februari
Vandaag is het jammer genoeg geen scouts.

Vrijdag 26 - zondag 28 februari
Hey kabouters! We gaan op weekend! Het thema heeft alles met de ruimte te maken, we gaan namelijk op het grote is-er-leven-op-mars?-weekend

Zo kabouters, dat was het al weer! Je weet wat ze zeggen, “Time flies when you’re having fun”. Tot snel!!
Stevige linker Bedrijvig Damhert, doordachte Scholekster, dappere Noefty, eigenzinnige Scorpio en vrijgevochten Lori

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de kabouters:

Anouk Van Delm

Anouk Van Delm

Totem: Doordachte Scholekster

Anouk is jarig op 24 July 2021.

In leiding bij : Kabouters

Barbara De Bleser

Barbara De Bleser

Totem: Dappere Noefty

Barbara is jarig op 26 July 2021.

In leiding bij : Kabouters

Evi Debeckker

Evi Debeckker

Totem: Bedrijvig Damhert

Evi is jarig op 30 October 2021.

In leiding bij : Kabouters

Els Hendrickx

Els Hendrickx

Totem: Eigenzinnige Scorpio

Els is jarig op 28 March 2021.

In leiding bij : Kabouters

Lien Derveaux

Lien Derveaux

Totem: Vrijgevochten Lori

Lien is jarig op 30 January 2021.

In leiding bij : Kabouters