Takleiding: Zebra (zebra@parsifal-mechelen.be)

Wet

Ik ben gids tussen scouts en gidsen
Daarom beloof ik me in te zetten voor mijn groep
want mijn werk is ploegwerk
en onze inzet verzet bergen.

Maandprogramma:

Zondag 18 februari

Geniet van de laatste dag van de Krokusvakantie! We zien elkaar volgende week!

Zondag 25 februari

Vandaag spreken we af van 14u-17u aan de kleine Opsinjoor op de Grote Markt. We gaan samen de stad doorkruisen, raadsels oplossen en misschien zelfs een paar geheime plekjes ontdekken. Zet je speurneus op en laat het stadsavontuur beginnen!

ALLERliefste kabouters,

In deze maandbrief vinden jullie alle avonturen die we de komende maanden voor jullie in petto hebben. Van begin maart tot eind mei hebben we een boeiend programma samengesteld, dus zorg ervoor dat jullie geen enkele activiteit missen. Kijk elke week goed na wanneer het scouts is voor ons!

Als je eens niet kan komen, gelieve dan te verwittigen bij Zebra (zebra@parsifal-mechelen.be of 0485 68 17 12).

Vrijdag 1 maart - zondag 3 maart

Beste kabouters, het is tijd voor een onvergetelijk weekend vol avontuur, spellen en gezelligheid! We trekken samen de jungle in!! Vergeet niet jullie slaapzak, tandenborstel en natuurlijk jullie enthousiasme mee te nemen! Meer info vind je in de weekendbrief!

Zondag 10 maart

De leiding gaat deze keer zelf eens op weekend. Helaas dus geen scouts vandaag, maar gebruik deze vrije dag om je voor te bereiden op het volgende avontuur!

Zondag 17 maart

Trek je scoutsuniform aan en toon de Chiro wie de echte avonturiers zijn! Van 14u-17u aan de hoofdingang van het Vrijbroekpark gaan we de uitdaging aan. Laat zien waar jullie voor staan!

Zaterdag 23 maart

Vandaag gaan we paaseitjes verkopen van 10u-12u in de stad. We spreken daarom om 10u af aan de kleine Opsinjoor op de grote markt

Zondag 31 maart

Geen scouts vandaag, maar rust goed uit, want er staan nog heel wat leuke activiteiten op het programma!

Zondag 7 april
Het is Paasvakantie en dat betekent een vrije dag voor iedereen, geniet ervan!

Zondag 14 april

Geen scouts vandaag. 🙁 Maak er een gezellige zondag van tijdens de vakantie, waarop jullie lekker kunnen relaxen. En vergeet niet, er staat volgende week iets superleuks op de planning om naar uit te kijken!

Zondag 21 april

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het Picasso Spel! We spelen spellen om samen een uniek Picasso-kunstwerk te creëren op doek. Kom van 14u tot 17u naar de Sika en laat je artistieke kant zien!

Zondag 28 april

Vandaag geven de gidsen de leiding en bereiden ze een onvergetelijke activiteit voor jullie voor. Benieuwd wat ze in petto hebben? Kom van 14u tot 17u naar de Sika en ontdek het zelf!

Vrijdag 3 mei tot zaterdag 4 mei

Dit weekend vieren we een echt Parsifal feestje. Feest vrijdagavond mee in De Club op onze Parsifiësta en neem deel aan onze quiz op zaterdagavond. Meer info vindt u via de evenementpagina op Facebook.

Zondag 12 mei

Vandaag spelen we samen met andere scouts in centrum Mechelen! Misschien passeren we de oudere takken wel die met hun vlot op de Dijle zitten. We verzamelen om 14u aan de Lamot en we keren terug om 17u. Mis het niet!

Zondag 19 mei

Een mysterieuze avond staat op het programma! We spelen een spannend spel waar jullie speurneuzen en strategen worden. Kom van 14u tot 17u naar de Sika en ontmasker de dader!

Zondag 26 mei
Bereid je voor op een avond vol plezier met het legospel! Kom van 14u tot 17u naar de Sika en laat zien hoe goed jullie zijn in bouwen en strategieën bedenken met blokken.

Geniet van deze maanden vol avontuur en plezier!
Stevige linker!
Pica, Chinchilla, Zebra en Secretario, Damhert

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de kabouters:

Evi Debeckker

Evi Debeckker

Totem: Bedrijvig Damhert

Evi is jarig op 30 October 2024.

In leiding bij : Kabouters

Liesje Quix

Liesje Quix

Totem: Mondige Zebra

Liesje is jarig op 16 April 2024.

In leiding bij : Kabouters

Jana Baert

Jana Baert

Totem: Elegante Secretario

Jana is jarig op 14 January 2024.

In leiding bij : Kabouters

Feyona de Schaetzen

Feyona de Schaetzen

Totem: Intense Pica

Feyona is jarig op 10 December 2024.

In leiding bij : Kabouters

Ruth Van De Poel

Ruth Van De Poel

Totem: Openhartige Chinchilla

Ruth is jarig op 27 April 2024.

In leiding bij : Kabouters