VZW ontbijt – bedankt

Beste scout, ouders, oud-scout en sympathisanten,
graag dankt de vzw Parsifal u allen die aanwezig was op ons vzw ontbijt.
Met veel plezier stellen we vast dat we 165 enthousiastelingen mochten ontvangen; een recordopkomst!
We houden eraan om u te informeren dat we uw welbestede euro’s zorgvuldig investeren in de gebouwen en terreinen van de groep; de kerntaak van de vzw.
Nog dit jaar zullen de goten vervangen en hersteld worden aan beide lokalen zodat we geen verdere schade aan het houten schrijnwerk van de lokalen riskeren door regenval.
U heeft ze misschien al gezien of er zondag gebruik van gemaakt bij het ontbijt; deze zomer investeerden we 550 € in nieuwe picknicktafels en -banken.
Noteer alvast in uw agenda: Vzw ontbijt 2018 op zondag 9 september.
Ook zou ik van dit moment nog even gebruik willen maken om u te engageren om onze vzw financieel te steunen. Een betalend lid draagt 40 € per jaar.
U ontvangt een consumptiekaart ter waarde van 6 euro, te besteden op activiteiten naar keuze van de groep of de vzw. Verder heeft u geen enkele verplichting naar de vzw of de groep.
U mag dit lidgeld overschrijven op ons rekeningnummer: BE84 7370 2982 9159 met vermelding van Lidgeld vzw + uw naam. 
Indien u dit wenst mag u altijd meehelpen op een activiteit of een werkvergadering. Dan spreekt u de vzw aan en nemen we u op in onze werkgroep.
Graag spreken we af op de broodjesnamiddag van de groep, zaterdag 16 september vanaf 16:30 voor een broodje, een glas en een fijne babbel.
u kan ons bereiken via vzw@parsifal-mechelen.be
Een stevige linker vanwege het vzw bestuur,
Jean Quaethoven,
uw voorzitter